Welkom op Fit-Fitness.nl, de juiste plek wanneer u op zoek bent naar kwalitatief hoogwaardige fitness-apparatuur tegen een betaalbare prijs. Met meer dan 25 jaar ervaring in de sport- en fitness-industrie kunnen wij u een gevarieerd assortiment bieden met daarin de nieuwste en meest trendy apparatuur op het gebied van bikes, loopbanden, crosstrainers en roeimachines. Naast sportscholen, voetbalclubs en basisscholen bedienen wij ook bedrijven, fysiotherapeuten en particulieren.

Prijs-kwaliteitverhouding
Alle apparatuur is uitvoerig getest op kwaliteit, betrouwbaarheid, duurzaamheid, blessuregevoeligheid en materiaalgebruik. Onze fitness-apparaten zijn te vergelijken met die van TechnoGym, LiveFitness en TRUE Fitness, echter met het grote verschil dat de prijzen van Fit-Fitness wel 40% tot 50% lager liggen! En dat is nog niet alles: alle apparatuur is voorzien van 3 jaar garantie.

Wij zijn in staat de prijzen zo laag te houden doordat wij de fitness-apparatuur rechtstreeks vanuit het buitenland importeren. Hierdoor hebben wij niet te maken met tussenhandel of een winkel met bijbehorende verkopers. Fit-Fitness verkoopt enkel via deze website, waarop u het assortiment 24 uur per dag 7 dagen per week kunt bekijken.

Bezichtiging in de showroom is eventueel ook mogelijk, u kunt hiervoor telefonisch (+31 06-5594 0548) of per e-mail een afspraak maken.

Aankoop, installatie en begeleiding
De apparatuur (incl. gebruikershandleiding en uitleg) wordt gratis op uw sportclub, school, bedrijf of uiteraard bij u thuis bezorgd. Indien gewenst installeren wij de apparatuur ook voor u. Tevens kunnen wij u begeleiding aanbieden in de vorm van een personal trainer. Bent u geïnteresseerd, informeer dan naar de mogelijkheden.

Informatie
Wilt u meer informatie over een fitness-apparaat of heeft u andere vragen, schroom dan niet om contact met ons op te nemen (zie de contact-pagina).

Wilt u een artikel bestellen, klik dan in het menu op 'Bestellen'. De levertijd bedraagt ongeveer 6 weken.
Voor artikelen die niet op voorraad zijn dient 50% van de prijs aanbetaald te worden.

Veel plezier op deze website!

Sportieve groet,
Jan van Haaren
Fit-Fitness*****

...